Disclaimer


COPYRIGHT
Teksten mogen nooit geheel of gedeeltelijk overgenomen worden in de geschreven of gesproken pers, in om het even welk medium. Tenzij men tot een overeenkomst is gekomen met de respectievelijke eigenaar.

De digitale nieuwsbrief van GoedkoopAdverteren.be mag niet gecopieerd worden of teksten hieruit overgenomen worden. Het is niet toegestaan om de nieuwsbrief door te sturen tenzij op uitdrukkelijke vraag van de bestemmeling.

INFORMATIEBRONNEN - AANSPRAKELIJKHEID
GoedkoopAdverteren haalt alle informatie uit betrouwbare en zorgvuldig geselecteerde bronnen. We kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele foutieve informatie noch voor het gebruik van deze informatie en zijn eventuele nadelige gevolgen.

E-MAILADRESSEN
Alle mail adressen van de op deze website opgenomen bedrijven zijn opgenomen in een beveiligde database. Deze mail – adressen worden door Goedkoopadverteren.be niet doorgegeven aan derden. Goedkoopadverteren.be kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de publicatie van de mail adressen op de eigen website van de handelaars. Alle adressen zijn in eigen beheer en beveiligd tegen diefstal. 

GEBRUIK WEBSITE
Het is de bezoeker niet toegestaan om de site onrechtmatig te gebruiken, te beschadigen, te vervormen of de publicatie ervan te verhinderen. Het is de bezoeker eveneens niet toegestaan de informatie wederrechterlijk te gebruiken.

BEDRIJFSGEGEVENS
De adverteerder is verplicht de nodige bedrijfsgegevens correct in te vullen en deze bij wijziging te updaten.

VERWIJDERING BEDRIJFSGEGEVENS
De adverteerder, ongeacht of het bedrijfsprofiel al of niet werd betaald, moet zelf zijn profiel verwijderen via de uitschrijflink bij zijn bedrijfsprofiel. De adverteerder moet daarvoor inloggen met zijn paswoord. Een verloren paswoord kan de adverteerder opvragen via de link op de Home page.