Disclaimer


COPYRIGHT
Teksten mogen nooit geheel of gedeeltelijk overgenomen worden in de geschreven of gesproken pers, in om het even welk medium. Tenzij men tot een overeenkomst is gekomen met de respectievelijke eigenaar.

De digitale nieuwsbrief van GoedkoopAdverteren.be mag niet gecopieerd worden of teksten hieruit overgenomen worden. Het is niet toegestaan om de nieuwsbrief door te sturen tenzij op uitdrukkelijke vraag van de bestemmeling.

INFORMATIEBRONNEN - AANSPRAKELIJKHEID
GoedkoopAdverteren haalt alle informatie uit betrouwbare en zorgvuldig geselecteerde bronnen. We kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele foutieve informatie noch voor het gebruik van deze informatie en zijn eventuele nadelige gevolgen.

E-MAILADRESSEN
Alle E-mailadressen die aankomen op GoedkoopAdverteren.be worden vernietigd na 7 dagen. Tenzij je een abonnement hebt aangevraagd op de nieuwsbrief. Dan is je adres doorverwezen naar onze mailinglijsten. Alle adressen zijn in eigen beheer en beveiligd tegen diefstal.
Als je een e-mailadres aan ons hebt doorgegeven met de bedoeling een antwoord te krijgen dan blijft je adres één maand in onze mailbox, daarna wordt het automatisch vernietigd.

Het is de bezoeker niet toegestaan om de site onrechtmatig te gebruiken, te beschadigen, te vervormen of de publicatie ervan te verhinderen. Het is de bezoeker eveneens niet toegestaan de informatie wederrechterlijk te gebruiken.